Fleece personalizate

Jacheta și vesta din fleece personalizate, sunt modalitatea perfectă de a exprima importanța mărcii și de a crea o impresie de durată asupra clienților. La fel ca tricourile polo, hanorace, șepci sau alte articole de îmbrăcăminte personalizata, vă vor ajuta să vă diferențiați de concurență, fiind o completare excelentă pentru uniforma angajatiilor sau a echipei.

Veste din fleece

Vestele fleece personalizate, sunt extrem de versatile. Ele pot fi folosite ca articole promoționale, uniforme de echipă sau pur și simplu ca o modalitate de a pastra caldura corporala în această iarnă. Sunt deosebit de bune pentru promovare sau activități de branding, cum ar fi convențiile, târgurile comerciale și conferințele, deoarece vă permit să vă afișați logo-ul atat in partea din față, pe piept cat și pe spate. Cand nu se doreste o investitie majora intr-un echipament complet, pot fi combinate inclusiv cu o pereche de blugi si astfel grupul dvs. va fi vazut ca o echipa. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă ține angajații la căldură în zilele racoroase de toamna-iarna, vestele din fleece, personalizate prin brodare cu logo sau cu denumirea firmei, sunt o opțiune excelentă.

Jachetă fleece

Fleece este o tesătură flexibilă caracterizată prin suprafaţa foarte moale obţinută prin procesul de pieptănare. Proprietăţile lui de izolare il face un material călduros, excelent pentru cofectionarea de jachete, veste, etc. Are capacitatea de respirabilitate, şi împiedică trecerea vântului. Jachetele din fleece sunt concepute pentru a se mișca odată cu tine, ceea ce le face o alegere excelentă pentru diverse activitati, atat sportive cat si la locul de munca. Dacă doriți să vă aduceți marca în fața clienților, în special pe vreme rece, jachetele din fleece sunt o opțiune excelentă. Sunt articole care se pot purta zilnic, ceea ce înseamnă că vizibilitatea va fi destul de mare. Spre deosebire de alte produse care pot fi imprimate serigrafic sau prin termotransfer, articolele vestimentare din fleece nu pot fi personalizate prin alte metode in afara broderiei, datorita caracteristicelor tesaturii. Jachetele fleece personalizate cu logo sunt, de asemenea, cadouri excelente pentru angajați, clienți sau membri ai echipei.

Dacă doriți să cumpărați jachete sau veste, veți dori să aiba o calitate cat mai buna. Există mulți comercianți online care vând produse din fleece, dar numai câțiva vând articole de calitate. Pentru jachete și veste fleece, brodery.ro comercializeaza gama de produse Malfini, care sunt disponibile într-o varietate larga de modele, culori și mărimi. De asemenea, puteți alege între personalizarea prin brodare cu logoul dvs. atat pe piept cat si pe maneca sau spate, ceea ce va consolida si va spori recunoasterea brandului.

Iti place acest articol?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Pinterest
WhatsApp
Shopping Cart