Broderie personalizata

Broderia personalizata este una dintre metodele care ofera in acelasi timp calitate buna, dar si rezistenta înaltă. Potrivita pentru îmbrăcămintea office, echipamentul de lucru, uniforma scolara sau echipamentul sportiv, broderia personalizata oferă un aspect placut si de lunga durata. Iata o parte dintre cele mai populare articole de imbracaminte care, cu o broderie personalizata, aduc un plus de vizibilitate echipei tale.

Tricouri cu broderie personalizata

Unul dintre cele mai personalizate articole de imbracaminte este tricoul. Este foarte probabil să asociați personalizarea tricourilor cu diferite metode de imprimare. Cu toate acestea, tricourile basic sau tricourile polo cu broderie personalizata sunt preferate in majoritatea mediilor de lucru.

Camasi personalizate

Broderia este ideală pentru cămăși, deoarece este o modalitate mai durabila de a personaliza îmbrăcămintea angajaților, în comparație cu metodele tradiționale de serigrafie. Poate fi realizata într-o gamă larga de stiluri și culori ce răspund nevoilor specifice de design, dar și celor mai exigente cerințe.

Hanorace / Fleece cu logo-ul tau

Concepute pentru a conserva temperatura corporala, aceste produse cu broderie personalizata, nu mai sunt considerate de mult doar articole sportive, ci pot fi asortate cu usurinta la aproape orice. Nu este de mirare ca si-au facut loc printre produsele personalizate, fiind preferate atat la activitatiile de team building dar si la diverse campanii de promovare.

Jachete / Veste cu broderie personalizata

Nu există o modalitate mai bună de a vă promova brendul decât prin jachete cu broderie personalizata. La urma urmei, poți purta aceeași jachetă in drum spre serviciu în fiecare zi, protejandu-te de vant, ploaie sau ger. Daca ai o afacere ce presupune activitate in exterior sau sunt necesare diverse deplasari, jachetele pesonalizate cu logo-ul firmei tale ofera un outfit profesionist si un plus de incredere.

Şepci cu broderie personalizata

Şepcile cu broderie personalizata reprezintă o modalitate eficientă de a vă prezenta în mod continuu marca, brendul sau afacerea, printr-o modalitate naturala și plăcuta vizual. Şepcile pot fi brodate cu logo-ul companiei dvs. pe partea din față dar și pe spate sau pe lateral. Când trimiteți logo-ul pentru a solicita o simulare, echipa noastră vă va crea un design digital foarte apropiat de rezultatul final, astfel încât puteți decide, dupa preferinte culorile atelor folosite sau alte detalii.

Iti place acest articol?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Pinterest
WhatsApp
Shopping Cart